Na je bestelling

Kwaliteit kost tijd

Wij houden geen voorraad aan omdat een bed in onze optiek daar nooit beter van wordt. Vocht en temperatuurverschillen hebben toch z'n weerslag. Ook halen wij geen bedden uit het verre Oosten omdat we daar niet de kwaliteit hebben gezien waar we voor willen staan en omdat we onze bedden vrij van chemicalien en insecticiden willen hebben. UIteindelijk is het Duitsland geworden, een land waar ze wel weten hoe ze een topproduct moeten maken. Ze doen daar in ons geval alleen zes, zeven weken over.  

Prijzen en verzendkosten

Al onze prijzen zijn incusief BTW. Het bezorgen en plaatsen van je kinderboxspring is bij de prijs inbegrepen. Woon je in België dan rekenen we hier een eigen bijdrage van € 50,- voor. Het bed wordt geleverd, naar de kamer van je zoon of dochter gebracht, daar gemonteerd en het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug.

Betaalwijzen

Je kunt bij ons in de webwinkel betalen maar ook achteraf bij levering aan de chauffeur. Bestel in dat geval je kinderboxspring via de mail of per telefoon. Wel vragen we dan om een kleine aanbetaling te doen van 20% van het aankoopbedrag.

 

© 2011 - 2022 kinderboxspring.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel